Leveluk K8

 Comanda acest produs
 In stoc

Descriere

Garantie: 5 ani
Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si omologat ca aparat medical.

Caracteristici LeveLuk K8

 


 

De curand, compania japoneza Enagic a scos pe piata noul aparat de alcalinizare si ionizare a apei, Leveluk Kangen 8,  pe scurt K8, un aparat unic, inovator, perfect pentru indeplinirea standardelor ridicate in obtinerea miraculoasei ape alcaline Kangen®.
Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi de circulatie internationala, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite. 

Caracteristici LeveLuk k8

1. Sistemul de electroliza este prevazut cu 8 placi de electrozi, ce asigura o mai mare putere si totodata o constructie compacta.
Ionizatorul Leveluk K8 are capacitatea de a produce o cantitate considerabila de apa prin acest proces de electroliza a caror valoare ORP ajunge intre -1300mV si -800mV (in functie de calitatea apei sursa) ce are binecunoscutele efecte asupra organismului uman. Apa Kangen, contine multi ioni de hidroxil (OH-) (ca si ionii de calciu) produsi prin electroliza si ioni de hidrogen (H+). Aceasta depinde de tipul de Apa Kangen selectat pentru a fi produs si al apei originale utilizate.

De fiecare data cand vei utiliza aparatul sau cand veti primi vreo notificare din partea aparatului, veti fi atentionat de catre ghidul vocal si prin intermediul ecranului LCD tactil. Spre exemplu, va arata tipul de apa produs si alte informatii necesare. Introducerea acestui ecran tactil a imbunatatit foarte mult calitatea si celeritatea operatiunilor de utilizare, transformand orice operatiune intr-una extrem de simpla.


2. Ecranul tactil, de dimensiuni marite ii ofera un plus de confort putand fi mai usor de utilizat si mai vizibil. Design-ul sau inovator ofera o mai mare eleganta si bun gust, incadrandu-se perfect in locuinta dumneavoastra.
Rezervorul pentru accelerarea electrolizei va usureaza operatia de adaugare a solutiei de accelerare a electrolizei, solutie care este necesara pentru obtinerea de Apa Strong Acida si Apa Strong KangenTM. Aceasta permite producerea acestui tip de apa constant si continuu ceea ce are un efect excelent. Un tub de 44 ml de lichid accelerator produce 30 litri de Apa Strong Acid in circa 30 minute. (Aceste valori depind si de calitatea apei de la robinet).

 

3. Compania Enagic a prevazut acest aparat cu un ghid, ce ofera informatiile necesare in 8 limbi de circulatie internationala, aceste calitati ridicandu-l la rangul de cel mai usor de inteles si intrebuintat aparat de alcalinizare si ionizare al apei de pana acum. Se poate alege cu usurinta limba straina dorita oricand, schimbarea producandu-se in timp real si fara a necesita asistenta tehnica.
O voce clara si bine conturata pe panoul LCD tactil va informeaza despre tipul de apa produsa (Kangen Water, Acidic Water, Strong Acidic Water, sau Clean Water) si alte informatii necesare. Este foarte usor de operat, deorece este nevoie sa atingeti numai un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul, sau pentru a modifica in sus sau in jos tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.

 

4. Totodata, acest inovator aparat poate fi folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, indiferent de nivelul scazut ori ridicat de volti, intrucat sistemul de alimentare electrica variaza in functie de tara de utilizare.

*Cand apasati butonul pentru Strong Acidic Water, furtunul secundar va elibera Strong Acidic Water, iar furtunul flexibil va elibera Strong Kangen Water in acelasi timp.


Aprobat ca si echipament medical de catre Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale din Japonia. 21600BZZ00376000.

Formular de comanda

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Codul de securitate
Andreea

Ce spun clientii nostri?

Am suferit multi ani de dureri cumplite de cap. Am consultat doctori, neurologi, chiropracticieni si am cheltuit sute de lei pentru tomografii si radiografii fara niciun folos. Niciun fel de medicament nu putea sa opreasca durerea, ea isi urma cursul si apoi se oprea. Nu am putut sa fac niciodata vreo legatura intre dieta si durerile mele de cap, singurul lucru pe care l-am putut observa era ca acestea incepeau cam la doua ore dupa masa. Intr-o zi o prietena mi-a spus ca ea crede ca am dureri atat de mari de cap pentru ca nu beau niciodata suficienta apa. Stiam ca e adevarat ca nu prea beam apa, insa eu credeam ca ceaiul meu de plante si sucurile de fructe pe care le consumam plus o multime de fructe proaspete imi satisfaceau nevoia de lichide. Prietena mi-a spus ca a redescoperit ce inseamna apa pentru corp, mai exact lipsa ei, la o prezentare despre apa kangen si ca si-a cumparat un ionizator de apa. Am inceput sa consum apa kangen cu pH de 8,5 de la ionizatorul prietenei mele. Au fost necesare cateva luni pentru a-mi hidrata corespunzator organismul, insa acum durerea de cap este doar intamplatoare. Predau seara cursuri de alimentatie, insa m-am hotarat ca una dintre lectii sa fie in intregime despre nevoia de apa a organismului. Prin aceste cunostinte am putut sa ajut multi oameni sa beneficieze de o stare mai buna de sanatate si de mai putina durere in vietile lor. Un prieten mi-a spus ca trebuie sa se interneze in spital pentru tratarea ulcerului la stomac. L-am rugat sa renunte la internare si s-a incerce tratamentul cu apa kangen. A facut acest lucru, cu retinere, dar a fost uimit si este multumit ca durerile au incetat si ca stie ca, in timp, ulcerul se va vindeca, fara nici un fel de medicamente.
Andreea     Brasov

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

Prin ingerarea apei alcaline ionizate, procesul de îmbătrânire poate fi inversat şi cantitatea de deşeuri acide poate fi redusă pe termen lung (dacă nu s-au produs deja daune ireversibile la nivelul organelor interne şi al ţesuturilor), ajungând în final egală cu cea specifică unei persoane mult mai tinere. Prin ingerarea zilnică a unui litru şi jumătate de apă alcalină ionizată, deşeurile organice rezultate ca urmare a unei diete echilibrate sunt eliminate cu uşurinţă. Mai mult, pe termen lung depozitele de deşeuri acide acumulate în timp sunt dislocate şi eliminate la rândul lor. Din acest punct de vedere, nu există nici o îndoială că apa alcalină ionizată este infinit mai bună decât pastilele cu calciu sau alte tablete alcaline. Ingerarea apei alcaline ionizate are şi un efect secundar, dar pozitiv, şi anume acela că nu reduce cantitatea de substanţe alcaline din corp (atât de importante pentru metabolismul acestuia), precum calciul, potasiul, magneziul şi sodiul. 

Intinerirea - Harald W. Tietze 

 

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!