Istoria ionizatorului de apă

      Apa ionizata alcalină este produsă de un ionizator de apa care separă prin metode electrice apa filtrată de la robinet în apă alcalină și apă acidă. Ionizatorul de apa a fost construit pentru prima dată în Japonia, la începutul anilor 1950, iar primele experimente au fost efectuate pe plante și animale. Cercetarea pe scară largă a fost începută în anul 1954 de câteva universități de științe agricole din Japonia și viza efectele apei ionizate, în special a celei acide, asupra plantelor. Astăzi cultivatorii care furnizează flori tăiate folosesc apă acidă pentru a le menține proaspete mai mult timp înainte de a fi livrate florăriilor.

      Experimentele pe organismul uman au durat mai mult timp din cauza dificultății de a păstra condițiile de mediu constante. Cu toate acestea, după experimente îndelungate, făcute de medicii japonezi, s-a ajuns la concluzia că apa alcalină produsă de ionizator nu era toxică și ameliora multe dintre simptomele bolilor adulților.

      Primele ionizatoare au fost disponibile în comerț în Japonia, în anul 1958. Până atunci, singurele ionizatoare erau cele de dimensiuni mari folosite în spitale. În cele din urmă, în 15 ianuarie 1966, acest tip de ionizator a fost aprobat ca dispozitiv medical de Ministerul Sănătății din Guvernul japonez. Ionizatoarele de apă de fabricație japoneză au fost introduse în Coreea în anii 1970 și astăzi sunt aprobate ca dispozitive medicale de guvernul sud-coreean. Dispozitivele fabricate în Coreea au pătruns în Statele Unite în 1985 și un test de toxicitate a fost efectuat de un laborator independent din Los Angeles în 14 aprilie 1986. Testul nu a găsit toxicitate în apa alcalină produsă de ionizator. Aceste teste au fost derulate conform standardelor FDA1 (FR vol. 143 nr. 173.81-1 1978).

 

 

 

 

 

 

Andreea

Ce spun clientii nostri?

Am suferit multi ani de dureri cumplite de cap. Am consultat doctori, neurologi, chiropracticieni si am cheltuit sute de lei pentru tomografii si radiografii fara niciun folos. Niciun fel de medicament nu putea sa opreasca durerea, ea isi urma cursul si apoi se oprea. Nu am putut sa fac niciodata vreo legatura intre dieta si durerile mele de cap, singurul lucru pe care l-am putut observa era ca acestea incepeau cam la doua ore dupa masa. Intr-o zi o prietena mi-a spus ca ea crede ca am dureri atat de mari de cap pentru ca nu beau niciodata suficienta apa. Stiam ca e adevarat ca nu prea beam apa, insa eu credeam ca ceaiul meu de plante si sucurile de fructe pe care le consumam plus o multime de fructe proaspete imi satisfaceau nevoia de lichide. Prietena mi-a spus ca a redescoperit ce inseamna apa pentru corp, mai exact lipsa ei, la o prezentare despre apa kangen si ca si-a cumparat un ionizator de apa. Am inceput sa consum apa kangen cu pH de 8,5 de la ionizatorul prietenei mele. Au fost necesare cateva luni pentru a-mi hidrata corespunzator organismul, insa acum durerea de cap este doar intamplatoare. Predau seara cursuri de alimentatie, insa m-am hotarat ca una dintre lectii sa fie in intregime despre nevoia de apa a organismului. Prin aceste cunostinte am putut sa ajut multi oameni sa beneficieze de o stare mai buna de sanatate si de mai putina durere in vietile lor. Un prieten mi-a spus ca trebuie sa se interneze in spital pentru tratarea ulcerului la stomac. L-am rugat sa renunte la internare si s-a incerce tratamentul cu apa kangen. A facut acest lucru, cu retinere, dar a fost uimit si este multumit ca durerile au incetat si ca stie ca, in timp, ulcerul se va vindeca, fara nici un fel de medicamente.
Andreea     Brasov

Produsele KANGEN

 

Leveluk K8

Garantie: 5 aniProdus autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si[..]

Vezi detalii

 

Leveluk SD501

Garantie: 5 aniProdus autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si[..]

Vezi detalii

 

Leveluk JR II

Garantie: 3 ani Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si o[..]

Vezi detalii

 

Leveluk SD501 Platinum

Garantie: 5 ani Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si o[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

Prin ingerarea apei alcaline ionizate, procesul de îmbătrânire poate fi inversat şi cantitatea de deşeuri acide poate fi redusă pe termen lung (dacă nu s-au produs deja daune ireversibile la nivelul organelor interne şi al ţesuturilor), ajungând în final egală cu cea specifică unei persoane mult mai tinere. Prin ingerarea zilnică a unui litru şi jumătate de apă alcalină ionizată, deşeurile organice rezultate ca urmare a unei diete echilibrate sunt eliminate cu uşurinţă. Mai mult, pe termen lung depozitele de deşeuri acide acumulate în timp sunt dislocate şi eliminate la rândul lor. Din acest punct de vedere, nu există nici o îndoială că apa alcalină ionizată este infinit mai bună decât pastilele cu calciu sau alte tablete alcaline. Ingerarea apei alcaline ionizate are şi un efect secundar, dar pozitiv, şi anume acela că nu reduce cantitatea de substanţe alcaline din corp (atât de importante pentru metabolismul acestuia), precum calciul, potasiul, magneziul şi sodiul. 

Intinerirea - Harald W. Tietze 

 

Se incarca..