Vrei sa devii distribuitor?

Cine suntem ?

Distribuitor autorizat al Enagic Europa pentru  ionizatoarele de apa care produc “APA KANGEN’’

Ce este apa Kangen?

Aparatele Enagic produc 7 tipuri de apa ionizata cu diferite intrebuintari.

Apa kangen nu este un medicament! Este particularitatea sa de a face corpul mai alcalin - reduce nivelul de aciditate al acestuia, este bogata in antioxidanti (hidrogen activ) necesari pentru a incetini procesul de imbatranire .(citeste mai departe pe site-ul http://www.kangen-romania.ro/)

Ce cautam ?

Reprezentant vanzari pentru abordarea directa a clientilor.

Persoana  dinamica cu experienta in vanzarea directa, dornica sa cunoasca in amanunt produsul, cu capacitatea de a forma si indruma alte persoane care doresc acest job, constituie un avantaj .

 Ce oferim?

* Comision foarte atractiv, cu posibilitatea transformarii dupa 3 luni in salariu fix plus commision, in functie de atingerea si depasirea targetului pentru aceasta perioada.

* Castigul lunar poate fi de ordinul miilor de euro.

* Posibilitatea de a-ti organiza programul zilnic cum iti doresti.(flexibilitate totala)

* Suport pentru vanzare: training de specialitate, consultanta tehnica, planificare strategica si asistenta in vanzare, servicii de garantie si post garantie.

 

Pentru a fi un reprezentant de vanzari de succes trebuie sa:

* Inveti totul despre produsul pe care il vinzi pentru a practica cel mai bun mod de prezentare ca solutii care intampina nevoile clientului.(avantaj limba engleza, materialele de documentare sunt in general editate in limba engleza)

* Ai capacitatea de a trezi clientului un real interes pentru produsul pe care il vinzi.

* Sa poti construi o starategie de abordare a clientilor prezentand produsul ca o investitie, care in timp produce avataje; economie, un tonus bun pentru modul de viata…etc.

* Sa asimililezi informatiile atat intr-un limbaj specific, pe care apoi sa-l poti oferii clientului intr-un limbaj comun.

* Sa cunosti pachetul Microsoft Office pentru a putea realiza ofertele intr-un mod profesionist.

* Sa raportezi periodic, centralizat, informatiile complete despre fiecare client, progresul vanzarilor, comenzile finalizate sau in curs.

* Iti  ajustezi teritoriul in functie de activitatea celorlalti vanzatori din zona

* Construiesti intr-o perioada limitata o echipa de alti agenti pentru vazare directa.

 Cerinte minime:

* Disponibilitate pentru activitate de teren

* Integritate

* Fara cazier

FOARTE IMPORTANT !

* Daca nu doresti sa-ti parasesti actualul loc de munca, sau sa asociezi aceasta activitate cu o alta activitate similara, avand deja posibilitatea de a face cunoscut produsul in cercul tau de cunostinte si prieteni, iti punem la dispozitie materialele de prezentare impreuna cu training, urmand sa primesti ulterior un comision din vanzarile pe care le aduci.

Statutul de PFA  prezinta un avantaj pentru cei care doresc o colaborare ocazionala.

* In cazul in care esti selectat pentru interviu, te rugam sa ne comunici daca iti doresti o cariera cu un job stabil sau o colaborare.

 

 

Andreea

Ce spun clientii nostri?

Am suferit multi ani de dureri cumplite de cap. Am consultat doctori, neurologi, chiropracticieni si am cheltuit sute de lei pentru tomografii si radiografii fara niciun folos. Niciun fel de medicament nu putea sa opreasca durerea, ea isi urma cursul si apoi se oprea. Nu am putut sa fac niciodata vreo legatura intre dieta si durerile mele de cap, singurul lucru pe care l-am putut observa era ca acestea incepeau cam la doua ore dupa masa. Intr-o zi o prietena mi-a spus ca ea crede ca am dureri atat de mari de cap pentru ca nu beau niciodata suficienta apa. Stiam ca e adevarat ca nu prea beam apa, insa eu credeam ca ceaiul meu de plante si sucurile de fructe pe care le consumam plus o multime de fructe proaspete imi satisfaceau nevoia de lichide. Prietena mi-a spus ca a redescoperit ce inseamna apa pentru corp, mai exact lipsa ei, la o prezentare despre apa kangen si ca si-a cumparat un ionizator de apa. Am inceput sa consum apa kangen cu pH de 8,5 de la ionizatorul prietenei mele. Au fost necesare cateva luni pentru a-mi hidrata corespunzator organismul, insa acum durerea de cap este doar intamplatoare. Predau seara cursuri de alimentatie, insa m-am hotarat ca una dintre lectii sa fie in intregime despre nevoia de apa a organismului. Prin aceste cunostinte am putut sa ajut multi oameni sa beneficieze de o stare mai buna de sanatate si de mai putina durere in vietile lor. Un prieten mi-a spus ca trebuie sa se interneze in spital pentru tratarea ulcerului la stomac. L-am rugat sa renunte la internare si s-a incerce tratamentul cu apa kangen. A facut acest lucru, cu retinere, dar a fost uimit si este multumit ca durerile au incetat si ca stie ca, in timp, ulcerul se va vindeca, fara nici un fel de medicamente.
Andreea     Brasov

Produsele KANGEN

 

Leveluk JR II

Garantie: 3 ani Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si o[..]

Vezi detalii

 

Leveluk K8

Garantie: 5 aniProdus autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si[..]

Vezi detalii

 

Leveluk SD501

Garantie: 5 aniProdus autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si[..]

Vezi detalii

 

Leveluk SD501 Platinum

Garantie: 5 ani Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si o[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

Prin ingerarea apei alcaline ionizate, procesul de îmbătrânire poate fi inversat şi cantitatea de deşeuri acide poate fi redusă pe termen lung (dacă nu s-au produs deja daune ireversibile la nivelul organelor interne şi al ţesuturilor), ajungând în final egală cu cea specifică unei persoane mult mai tinere. Prin ingerarea zilnică a unui litru şi jumătate de apă alcalină ionizată, deşeurile organice rezultate ca urmare a unei diete echilibrate sunt eliminate cu uşurinţă. Mai mult, pe termen lung depozitele de deşeuri acide acumulate în timp sunt dislocate şi eliminate la rândul lor. Din acest punct de vedere, nu există nici o îndoială că apa alcalină ionizată este infinit mai bună decât pastilele cu calciu sau alte tablete alcaline. Ingerarea apei alcaline ionizate are şi un efect secundar, dar pozitiv, şi anume acela că nu reduce cantitatea de substanţe alcaline din corp (atât de importante pentru metabolismul acestuia), precum calciul, potasiul, magneziul şi sodiul. 

Intinerirea - Harald W. Tietze 

 

Se incarca..